Sat prije objeda pojedemo dvije ili tri bobice borovnice (Juniperus communis), dobro ih sažvačemo i pojedemo. Poslije objeda pojedemo 2 — 4 zrna slačice (gorušice). Žeđ utažujemo kuhanom krumpirovom vodom.
Na oboljele zglobove stavljamo obloge: prvi dan zgnječeno lišće kupusa, drugi dan glinu, treći dan svježi kravlji sir…
Tko ima ishijas (išijas i reumatične bolove, neka ne zaboravi dobru, staru mravlju kiselinu. Bolesnu ruku ili nogu stavimo u mravinjak i kad nas mravi dobro izgrizu, odstranimo ih četkom ili metlicom.
To ponavljamo svakih 14 dana. Mravlja kiselina utječe povoljno na bolna mjesta. Radi se o jednostavnoj i nadasve prirodnoj injekciji mravlje kiseline, a ništa se ne plaća.
Tko se drži uputa i dosljedno jede prirodnu hranu, postići će uspjeh čak i tamo gdje je školska medicina digla ruke.
No comments:
Post a Comment