Thursday 5 January 2017

Konzumirao je bundevu mjesec dana, promjena koja mu se desila zabilježena je u krvnom nalazu



Prije nekoliko mjeseci, student je zapravo zbunjen bio kada mu je njegov profesor pokazao rezultate svih krvnih parametara pacijenta. Naime, on je bio šokiran što je razina njegove lipida, kolesterola, glukoze u krvi, triglicerida i uree, bila izuzetno visoka. Student ne može vjerovati da netko zaista može živjeti u takvom stanju tijela.
Kada ga je profesor pružio druge rezultate, učenik vidio da zapravo, pacijent je bio njegov profesor!
Potom mu je pokazao profesor i drugi nalaz na kojem je kvaliteta zdravlja bila na zavidnom nivou, u rasponu od samo mjesec dana.
Student ga je tada pitao šta je bio od lijekova, a profesor mu je otkrio kako mu je prijatelj preporučio domaći recept koji ga je vratio u život.
Za recept treba
sirove bundeve oguliti (100 – 120 grama), Stavite ih u blender i dodajte malo vode. Pomiješajte sve dok ne dobijete homogenu smjesu.
Ovaj smoothie treba redovito konzumirati mjesec dana. Trebali bi ga piti 20 minuta prije doručka, na dnevnoj bazi.
Sjeti se analizirati kolesterol i krv prije i poslije tretmana. Ovaj postupak je potpuno sigurna i nema nuspojave, jer uključuje samo sirovu biljku i vodu.
Profesor, koji je bio poznati kemijski inženjer, pregledao bundeve i njegova svojstva, i otkrio da neki spojevi u njoj su u mogućnosti kako bi se uklonili LDL kolesterol iz arterija, kroz urin, a također daje energiju i očisti arterije.

Izvor:narodnamedicina.info

No comments:

Post a Comment