Trebat će vam:
korijen hrena
1 čehno bijelog luka
660 ml piva
1 šolja jabukovog sirćeta
Priprema:
Operite korijen hrena, ne treba oguliti. Stavite u posudu punu vode. Zatim dodajte jabukovo sirće. Neka odstoji oko 15 do 20 minuta.
Tada možete smanjiti hren u manje komade, samljeti ili naribati. Uradite isto sa češnjakom.
Pomiješajte bijeli luk i hren, stavite u staklenu teglu sa poklopcem i sipajte pivo.
Zatvorite teglu i čuvajte na tamnom mjestu 10 dana.
Koristite:
Nakon 10 dana mješavina je spremna za upotrebu. Konzumirati jednu žličicu tri puta dnevno, u prva dva dana.
Onda možete konzumirati jednu kašiku, i tri puta dnevno.
Čitav tretman traje mjesec dana.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgCytnHA5QJtVD6c2j7d2BfikkVJ-apxEfVQ8uQVD2vR_ToscDdQ6lKG8QkYvqLsInh3t1LClosb43nY-_iyoQEsKvr78uDWfoC93WJudX3qQ09bn7PkJqdGe5DZL5oExZolgev_-X5URsn/s320/high-blood-sugar-630x350.jpg)
No comments:
Post a Comment